Reserver her

Ta med familie og venner til fjells i vinterferien.

Opplev fjellet på sitt beste denne vinteren! I nærområdet finner man barnevennlig terreng. Et mangfold av turmuligheter med flotte merkede stier. På vinterstid er muligheten mange. et fantastisk løypenett som starter rett utenfor hotelldørene. Det er mange fine turer som egner seg for småbarnsfamilier. Gålå Alpin er det bare å kjøre rett uti med sine 7 heiser og 15 nedfarten. Her finner man blant annet fine barneområder med barne heis og bakke, stolheis til toppen av Valsfjell (1148 moh), snowboard-park  og grillplass.

I tillegg til alpint og langrenn finnes det flere spennende aktiviteter på Gålå. Hundekjøring er en fantastisk opplevelse, der man får mulighet til å se nærmest uberørt natur på en helt ny måte.  Etter aktive dager ute i frisk luft kan du roe ned og kommet til dekket bord om kvelden, slappe av med brettspill og en kopp varm drikke i vår koselige peisestue. Eller om en dukkert i vårt innendørs svømmebasseng passer seg bedre.

Klubben for de minste og mellomste, er et tilbud for alle som bor på hotellet. Det er en fin måte å bli kjent med de andre barna som bor på hotellet. I klubben finner de på mye sprell og moro. Mens barna har det moro med klubben kan de vokse spise opp maten sin og kose seg med en god kopp kaffe.

Velkommen til en opplevelsesrik vinterferie på høyfjellet!

2020-01-24T08:48:09+00:00