BESTILL ONLINe NÅ
  • Leiligheter til salgs

  • Skinnarbu
    Nasjonalpark Hotell

    BESTILL NÅ

Gålå – en spektakulær destinasjon i ekspansjon

Wadahl Resort ligger på 930 m.o.h, mellom Jotunheimen og Rondane. Wadahl har en egen, lang historie og byr på et mangfold av aktiviteter – med en vakker natur. Stedet har fascinert turgåere, skientusiaster, turister og ferierende i lang tid, og mange har kommet igjen og igjen.

På Wadahl bygges nå nye leiligheter. Kjøp leilighet, frihet og luksusliv og bruk tiden på deg selv. Dere kan nyte den vakre naturen på dagtid, på kvelden kan dere ta en dans i baren eller nyte en 3- retters middag i restauranten.
Ta fridagene dine hos oss, vi ordner det meste. Nyt livet og fritiden. Ikke bruk søndagen på sluttvask, det kan hotellet ordne til en fast pris.

Leieinntekter
Leieinntekter som helt eller delvis kan finansiere kjøp av din drømmeleilighet på høyfjellet! Vi tar ansvar for å leie ut leiligheten din, og for alt av innsalg, markedsføring og booking av leiligheten. Leiligheten har en utleieplikt som vil gi deg som eier inntekter.

Se leiligheter til salgs her:
Leiligheter til salgs
Wadahl 
er en del av Gondolin Hotels & Resorts
© Copyright 2021 - Wadahl - All Rights Reserved
FACEBOOKINSTAGRAM
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram