Reserver her

Stor jul og nyttårsfeiring på hotellet.

Opplev den tradisjonelle julefeiringen sammen med oss på Wadahl. På programmet finner du blant annet gang rundt juletreet, nissebesøk,kanefart julequiz i skistallen pub, meditasjon og mindfulmess, klubben for de minste og masse gode julemat som fremmbringer minner og gir deg matopplevelser du sent vil glemme.

Kos deg med en lang frokost før turen går ut i det vakre vinterlandskapet Gålå bader i. Skiløypene starter rett utenfor hotellet, for de som vil ta skiene fatt. her finner du mer en 600 km med markerte skiløyper i lett og variert terreng. Gålå alpin anlegg med 7 heiser og 15 nedfarter.

Pakk deg ned i sleden og la hundespannet ta deg med på en fantastisk opplevelse. I peisestuen kan du varme deg med en god kopp varm drikke og en bok fra hotellets bibliotek eller en dukkert i vårt innendørse svømmebasseng.

Nyttårsaften blir det julefilm for barna i lobbyen, klubben for de minste og mellomste, cocktailmusikk i festsalen og aperitiff og en 5 retters festmeny i fantastiske omgivelser.

Året avsluttes med en fest avften for både store og små, og i tradisjonen tro et fantastisk fyrverkeri(vi tjuvstarter kl.21.30 med noen raketter for barna som ikke er våkne til midnatt) Etter fyrverkeriet vil det bli servert nattmat for de som ønsker det.

Her ligger alt til rette for en minneverdig opplevelse.

2019-09-04T12:34:27+00:00