Reserver her
Langrenn2020-12-15T12:03:16+00:00

Project Description

Vinteren er viktig på Wadahl. Den er lang, snørik og den er kanskje den vakreste tiden på året.

Lypenettet på Gålå er en del av Peer Gynts Rike, som strekker seg fra Dalseter i nord til Skeikampen i sør med et totalt løypenett på 630 km. Her finnes et utrolig tilbud både for deg som liker å renne bortover, nedover eller til og med oppover.

Ski in/Ski out

Rett utenfor hotelldøren kan man gå ut i et nett av flere hundre kilometer preparerte og merkede turskiløyper i vennlig terreng. Høyfjell eller skogsterreng, lang eller kort tur – valget er ditt. De fleste turene er lagt opp som rundløyper, fra 3 til 30 km.

Les mer her: 

Gålå Turløyper:
https://www.facebook.com/G%C3%A5l%C3%A5-Turl%C3%B8yper-314366135243386

Wadahl ligger flott til i storslåtte omgivelser, 933 meter over havet. Alt er innrettet på å gi deg og dine et trivelig opphold. Hotellet har svømmebasseng og sauna, lekerom, peisestue, salonger og spisesal med en utsikt som kan ta pusten fra de fleste. Som vertskap på Wadahl ønsker vi deg og dine velkommen til god mat, godt stell og personlig service, midt i et av Norges fineste fjellområder. Livet i fjellet styres av årstidene, og opplevelsene med dem. Velg deres egen favorittårstid, og vit at dere alltid er velkommen til oss på Wadahl.