Reserver her

Ta med familie og venner til fjells i påskeferien.

Påsken på Wadahl er skiturer i påskesol, masse god mat, grilllunsj på terrassen, karneval “klubben” for de minste og mellomste, aking, hyggelig atmosfære og forhåpentligvis masse påskesol! En tørsteslukker i Skistallen pub etter en dag ute på ski kan anbefales. Vi har også vår årlige påskequiz i puben som skaper skikkelig god påskestemning. Husk vårt innendørs svømmebasseng og badstue har lange åpningstider, perfekt etter fine dager ute i frisk og klar fjelluft.

Ut på ski: Rett utenfor hotelldøren kan man gå ut i et nett av flere hundre kilometer preparerte og merkede TURSKILØYPER i vennlig terreng. Høyfjell eller skogsterreng, lang eller kort tur – valget er ditt! De fleste turene er lagt opp som rundløyper, fra 3 til 30 km. Her finner du også flotte VINTERGANGVEGER om du ønsker å ta beina fatt.

Barnas påske på Wadahl: “Klubben” for barn i alle aldre! Hver ettermiddag og kveld i påsken kan de minste og mellomste bli med  på haraball og masse moro i KLUBBEN. Alle dager kl. 17.30- 18.30  og kl.20.00-21.00. Følg med på klubbens tavle i resepsjonen for dagens program.

Gålå Alpin: med 7 heiser og 15 nedfarten er det også bare å kjøre rett ut i. Her finner man blant annet barneområde med barne-heis og- bakke, stolheis til toppen av Valsfjell (1148 moh), snowboardpark og grillplass.

2020-02-24T11:18:59+00:00