BESTILL ONLINe NÅ

Wadahl Resort er en opplevelse å besøke hele året.

Hotellet har et innbydene lobby-/resepsjonsområde. En koselig peisestue med fantastisk panoramautsikt over Gålåvannet og Jotunheimen. Utenom aktivitetene ved hotellet, er Wadahl også svært godt egnet for familier med lekerom for de minste, biljard, bordtennis & eget playstationrom for de som liker å spille. 

Hotellet har omtrent 100 rom med ca. 350 senger. De 100 hotellrommene, består av romslige dobbeltrom med enkel standard, Panorama/Familierom som tilbyr god plass med sovesofa, med utsikt over Gålåvannet og Jotunheimen. Deluxe-rom tilbyr også en fantastisk panoramautsikt over Gålåvatnet og Jotunheimen, og er svært romslige.

Wadahl har et treningsrom med en mengde apparater, vekter, tredemøller osv.
Hotellet er perfekt anlagt for bedrifter og selskaper som ønsker å få en fantastisk tur til det nydelige området på Gålå, ettersom hotellet har flere møte- og undervisningsrom, i tillegg til meget godt utstyrt møtesal, med plass til 200 personer. Stor spisesal som rommer 250 gjester, med muligheter for separering for grupper.
Wadahl 
er en del av Gondolin Hotels & Resorts
© Copyright 2021 - Wadahl - All Rights Reserved
FACEBOOKINSTAGRAM
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram