BESTILL ONLINe NÅ

OM WADAHL

Wadahl Hotell ligger på Gålå, som er en fantastisk helårsdestinasjon 930 meter over havet med storslått utsikt utover Jotunheimen, Rondane og Ringebufjellet. Om vinteren ligger hotellet "midt i bakken" og med fantastiske langrennsløyper rett på utsiden av hotellet.

Hotellet har et innbydende lobby-/resepsjonsområde. En koselig peisestue med fantastisk panoramautsikt over Gålåvatnet og Jotunheimen. Utenom aktivitetene ved hotellet, er Wadahl også svært godt egnet for familier, med lekerom for de minste, biljard, bordtennis, minigolf og trimrom.

Hotellet har omtrent 100 rom, og har en avslappet og har en avslappet og behagelig atmosfære, hvor de ansatte gjør sitt ytterste for at du skal føle deg hjemme.
Her kan man slippe unna hverdagens jag og mas, og slappe av
foran peisen med en god bok eller bare være til i hotellets peisestue.

Restaurant og bar finner du i 1. etasje med en fantastisk utsikt over Jotunheimen og Gålåvatnet. Her nyter du både frokost og middag.
I vår lobby ved resepsjonen, finner du vår koselige stue og en lobbybar.
De 100 hotellrommene består av romslige dobbeltrom med enkel standard, Panorama/Familierom som tilbyr god plass med sovesofa eller ekstra seng, med utsikt over Gålåvatnet og Jotunheimen. Deluxe-rom tilbyr også en fantastisk panoramautsikt og er svært romslige.

Hotellet er perfekt anlagt for bedrifter og selskaper som ønsker å få en fantastisk tur til det nydelige området på Gålå, ettersom hotellet har flere møte- og undervisningsrom, i tillegg til møtesal med plass til 200 personer. Stor spisesal som rommer 250 gjester, med muligheter for separering for grupper.

Wadahl passer for godt for familier, da det er svært mange muligheter for aktiviteter; det finns lekerom for de minste, og for de litt eldre biljard, bordtennis & trimrom. Hotellet er omgitt av en fantastisk natur, med merkede løyper både sommer og
vinter.
Wadahl 
er en del av Gondolin Hotels & Resorts
© Copyright 2021 - Wadahl - All Rights Reserved
FACEBOOKINSTAGRAM
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram