BESTILL ONLINe NÅ

VELKOMMEN TIL KURS OG KONFERANSE

La oss ta godt vare på deg.
Når kommer de gode ideene? Når finner vi frem til de beste løsningene? Vi tror den beste oppskriften er å se verden fra en litt annen vinkel. Fra et sted med bedre utsikt. Fra et sted hvor hjernen får lov til å puste.
På Wadahl kan vi holde kurs eller konferanser for 2 til 200 mennesker.Det finnes nesten ikke grenser for hva vi kan få til innendørs eller utendørs.

Personlig Service
Kurs for 9 eller konferanse for 200 mennesker. Ethvert arrangement krever individuell forberedelse og tilrettelegging. På Wadahl ønsker vi å bidra til at ditt arrangement blir noe helt utenom det vanlige. Fasiliteter, natur og et vell av ulike aktivitetstilbud, danner utgangspunktet for en ny og spesiell opplevelse for samtlige deltakere. I vennlig terreng, høyfjell eller skogsterreng, lang eller kort tur – valget er ditt!

Valsfjell Hall rommer inntil 240 personer, og brukes til kurs- og konferanse, banketter og utstillinger. I tilknyting til Valsfjell Hall finnes 5 grupperom for 6-8 personer, og 4 grupperom for inntil 14 personer. Alle rom har dagslys og panoramautsikt mot Jotunheimen og Gålåvatnet, sentral luftbehandling med etterregulering og lysdemping med mulighet for mørklegging. A/V- utstyr er inkludert i alle kurs og konferanseopphold.

Hos oss kan du velge opplevelser og aktiviteter tilpasset dine egne ambisjoner og forventninger og som KULTURHOTELLET gir vi deg Peer Gynt, lokale kortreiste matopplevelser og genuine opplevelser i tradisjonsrike omgivelser.

Wadahl 
er en del av Gondolin Hotels & Resorts
© Copyright 2021 - Wadahl - All Rights Reserved
FACEBOOKINSTAGRAM
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram