BESTILL ONLINe NÅ

Hold bryllup på Skinnarbu

På Skinnarbu har vi god erfaring med å arrangere bryllup, og har vært med å skrevet historie i manges liv. Vi vet hvor viktig denne dagen er, og hvor mange detaljer som må være på plass for at alle forventninger skal innfris.

Å feire sin livs store dag på fjellet på Skinnarbu med Hardangervidda i bakgrunn gir en flott ramme for dagen!

Skinnarbu tilbyr sine gjester trygghet og profesjonell service fra første stund.

Vi ønsker at dere skal få en uforglemmelig dag og vi skal gjøre vårt aller beste for å hjelpe dere trygt i havn med bryllupsforberedelsene og bryllupsfesten, en dag å minnes resten av livet!
Informasjon:

Hotellet står for:
Dekking av bord med hvite duker, servering, bestikk, glass og papirservietter.(Dere står fritt til å benytte hotellets vaser, lysestaker etc om ønskelig).

Vi har lokale bedrifter vi varmt kan anbefale, som frisør, florist, bakeri for bryllupskake, prest, vigselsforetter, taxi, fotograf, med mer. Ta kontakt for mer informasjon. 

Brudefølget står for:
Pynting av lokalet, blomster og bordkort etc.
(Tidspunkt for pynting av lokalet avtales med deres kontaktperson på forhånd). 

Toastmaster:
-Gi en oversikt over talere til deres kontaktperson, rekkefølge på talere og når toastmaster ser for seg at de skal tale i forhold til matserveringen. Gjerne også ca tid per taler.

Vi har full forståelse for at noen kanskje finner ut på selve dagen at de ønsker å si noen ord. Med god kommunikasjon så klarer vi å tilpasse oss der det er nødvendig.
-Sjekke teknisk anlegg som skal benyttes under taler sammen med hovmester
-Informere om praktiske detaljer

Vi legger vår ære i å gjøre dagen perfekt. Vi skreddersyr arrangementet etter deres ønske!

Bryllupsmenyen
Våre erfarne kokker har satt sammen en egen meny for bryllup. Her finner du flere alternativer, men om så ønskes kan menyen også skreddersys for å passe deres smak og stil.

Se vår selskapsmeny


Tradisjonelt Koldtbord
Eggerøre, spekeskinke, røkelaks, potetsalat, grønn salat, karbonader med løk, roastbiff, brød, smør og tilbehør til nevnte retter. Skinnarbu, kr 445,- per kuvert, min 15 voksne. Halv pris for barn 5-12 år.

Utvidet koldtbord med varmretter (tillegg til standard):
Ørret eller laks- ovnsbakt, kyllingspyd, skinkestek, viltgryte, alt servert med passende tilbehør.
velg to varmretter +200,- p.p

Dessert
Karamellpudding, Panna Cotta med bærkompott, husets sjokolademousse, Pavlova.
Tillegg for dessert +95,- p.p(en dessert), dessertbuffet +150,- p.p
Vi er behjelpelige med å tilpasse til allergier/diettkrav, men må ha beskjed om dette min. 1 uke i forveien for å kunne tilby likeverdig mat til alle gjestene. Ved beskjed etter fristen vil det legges til 200,- kr på kuvertprisen.

Bryllupsplanlegging
Planleggingen begynner med å avtale et møte der vi kan vise våre lokaler og fortelle om de mulighetene vi har hos oss, digitalt eller tilstede på plass.

Ta kontakt for spørsmål eller et uforpliktende tilbud, post@skinnarbu.no

BARLOUNGE

Baren vår ble pusset opp for 3 år siden og har en lun atmosfære med komfortable møbler. Her kan man kose seg med en kald øl etter turen og slappe av. Her er det live musikk fra vår huspianist nesten hver kveld, og fra tid til annen holdes det konserter. Kanskje du trenger å gjøre unna litt jobb før ferien virkelig kan starte? Eller hva med å reservere barloungen til et selskap? Her er det mange muligheter!

RESTURANT

Restauranten har plass til ca 150 gjester og vi kan tilpasse bordoppsett etter deres ønsker. Store vinduer gir mye lys og det er mulig å dele hele rommet i to slik at man kan avholde private selskaper i den borterste delen. Perfekt for bryllup, konfirmasjon, dåp og andre anledninger.

BUFFET

Vi er kjent for vår gode buffet, både til frokost og selskapsmenyer. Vi tilbyr et godt utvalg av kalde og varme retter, samt desserter. Alt presentert på en meget lekker og delikat måte.

Kombiner ditt selskap med opplevelser

Noen av alle våre aktiviteter er:
Foredrag om tungtvannsaksjonen – eller om Sam Eyde,en av verdens største gründere. Her fortelles det også om starten av Norsk Hydro.
Teambuilding aktiviteter
3-4 timers gåtur i sabotørstien fra hotellet og ned til Vemork
Stå på langrenn utenfor hotellet
Besøk på industriarbeidermuseet på Vemork
Nydelig båttur med MS Fjellvåken innover spektakulære Møsvatn 918,5 meter over havet. (kun i sesongen juni-august)
En tur i den nye klatreparken på Krosso
Besøk Nasjonalparksenteret med en prisbelønt utstilling om villrein, nabo til hotellet
Tur med helikopter eller sjøfly (spesifikke perioder)
BESTILL NÅ
Wadahl 
er en del av Gondolin Hotels & Resorts
© Copyright 2021 - Wadahl - All Rights Reserved
FACEBOOKINSTAGRAM
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram